Maantiekiitäjän nenu näyttää jo huomattavasti paremmalta! Ja neidon painokin on lähtenyt kunnon nousuun, oli nimittäin eilen ja toissapäivä hieman heikommin noussut kuin muilla (mutta noussut mukavasti kuitenkin) ja tänään olikin sitten neidolla paino noussut eniten! Ilmeisesti ajattelin kiriä muita kiinni ;)

Tytöissä kaikki ovat ylittäneet 400g:n rajan, huomenna luultavasti kaikki ylittävät sen 500g. Hopeanuoli rikkoikin jo tuon 500g. Pojissa Ähky on rikkonut 600g, Mr. Big ylittää varmastikkin huomenna 600g ja pikkuinen Syöksy odottelee vielä 500g:n rikkoontumista (oli saanut kyllä kivasti taas tänään painoa). Eli mukavasti kasvavat.

Ihan mielenkiinnolla on tullut seurailtua noiden puuhailuja nyt. Yöllä Ähky seikkaili peiton alle ja huutohan siitä alkoi sitten kun ei enää pois päässyt muiden luokse nukkumaan. Kävin sitten herran pelastamassa pulasta. Samoin Mr. Big seikkaili yhdessä vaiheessa peiton alla. Hopeanuoli on porukan äänekkäin, saattaa unissaankin vain "öristä" (ei nyt ihan oikea sana kuvaamaan ääntä...). Ähky on kyllä valtava. Siitä tulee sitten varmaankin Veki kakkonen ;) tosin väärän värinen.

Pentuja on mukava seurata myös niiden nukkuessa, heiluu nenä ja kieli käy. Eipä tuossa vaiheessa vielä kovin monesta asiasta varmaankaan uneksita. Samoin rapsuttaminen laukaisee takajalan vippaamisen, jota on jostain kumman syystä niin hauskaa katsella.

En ymmärrä miten saankin tuijoteltua noita aina niin paljon. Innolla odotan kasvua, silmien avautumista ja liikkumista.