Eilen jäi kirjoittelematta ja kuvia laittamatta. Pahoitteluni.

Kynnet on kaikilta riiviöiltä leikattu ja yllättävän hyvin meni. Keneltäkään en liian syvään leikannut tai varvasta irroittanut ;) kaikki siis hengissä ja hyvinvoivina. Toki syliin piti hetki rauhoittua, mutta lopulta kaikki menivät aika mallikkaasti. On ne kynnet vain niin pienet (ja silti niin terävät...).

Mitään muuta ihmeellistä ei sitten taida ollakaan. Tuittu on aika väsyneen oloinen, syö kuitenkin hyvin ja lämmöt ovat normaalit (hieman alle 38). Hyvin antaa lapsosten imeä. Nuolee myös laatikossa lattialta pissit ja ilmeisesti kakatkin, mutta noiden peräpäähän ei koske. Tuitun masu on punaisilla naarmuilla pienten hirviöiden kynsistä, mutta minkäs teet. Eipä tässä enää kauaa mene kun siirrytään kiinteeseen, niin helpottaa hieman tuo mammankin osuus. Pennut losottavat jo itse aika kiitettävästi laatikon pohjalle pissiä, mutta hyvähän se vain on.

Silmien aukeamista odotellaan kovasti, ei pitäisi enää montaa päivää mennä. Jännä nähdä kuka ensimmäisenä alkaa kurkkimaan maailmaa. Punnitseminen on yhä vaikeampaa, samoin valokuvien ottaminen. Ja homma vain vaikeentuu päivä päivältä...