Veetillä on mennyt kuulemma oikein hyvin. Automatkalla oltiin ihan alkuunsa vähän itkeskelty, mutta Tampereelta lähtien nukuttu Poriin asti. Uusi koti oli tutkittu reippaasti ja ruokakin oli hyvin maistunut. Ensimmäisen yön oli herra nukkunut ihan hyvin, oli käynyt yölläkin ulkona pissillä ja kakalla. Oma paikkakin on kuulemma löytynyt. Voisiko sitä enää parempia uutisia uudesta kodista saadakkaan?

Pimu kävi tosiaan eilen Tampereella. Alkuunsa neitiä jännitti yli-innokas kaveri, jota kovasti kiinnosti pikkuinen Pimu. Taisi mennä viitisen minuuttia sisätiloissa kun Pimu ja Nelli alkoivat riehumaan aivan päättöminä ympäri kämppää! Meno oli aikamoista. Minni (toinen cavalier) katseli vain vierestä ja hieman pyöri silmät päässä kun Pimu meinasi korvasta tai hännästä tarrata. En usko, että neitokaisella on mitään ongelmaa sopeutua uuteen kotiinsa. Taitaa Pimu unohtaa vanhan kotinsa aika nopeasti kun on noin mukavaa seuraa. Pimu piti aikamoista ääntä mennessä, mutta kotimatkalla oli jo ihan hiljaa ja nukkui.

Rilla lähtee huomenna kohti Loviisaa. Tänään oli neitokainen päässytkin yli pentulaatikosta (poistimme jo laudat sisäreunalta, ettei kukaan pääse kiipeämään yli, mutta näin kuitenkin kävi). Saas nähdä kuinka rauhallinen tämä neitokainen on autossa, huusi nimittäin ell. reissulla eniten paluumatkalla.

Tällä hetkellä porukka vetää ympäri kämppää. Meno on aivan hullua! Toivottavasti saadaan hieman aurinkoa, jotta voidaan pentuja kuvailla.