Pupsit ovat nyt sitten 3vkoa vanhoja. Niin se aika vain hurahtaa! Tosin taitaa pennun tulevissa kodeissa tuntua hieman toiselta tämä ajankulku. Neljä viikkoa enää jäljellä...parhaat ajat vasta edessä.

Tänään on annettu ensimmäinen madotus, samoin ensimmäinen pikainen ulkoilu tehtynä. Ulkona oli suhteellisen lämmin ja aurinkokin paistoi, joten päätin käyttää pennut pikaisesti ulkona ja kuvata samalla. Ensin pääsivät tytöt ulkoilemaan. Hopsu oli porukan rohkein yksinään ollessaan, Kiituri varovaisin, vaikka kaikki liikkuivatkin. Kukaan ei jähmettynyt täysin paikoilleen, vaikka mitään suurta innostusta ei ulkoilma pennuille tuottanut. Tosin onhan tuo pennuille vielä kylmää, mutta vieressä oli lämmin laatikko, johon muut pääsivät yhtä kuvatessa. Muutamaa minuuttia kauempaa ei kukaan ollut ulkona. Pojista Kiho oli reippain, Ähky ja Syöksy aika samalla tasolla. Myös kaikki pojat liikkuivat nurmikolla.

Pikku Myy on ottanut Kiiturin kiinni kasvussa. Eli tytöt ovat nyt samaa kokoluokkaa, Hopsu vielä hieman muita tyttöjä isompi. Kaikki ovat kuitekin hyvin kasvaneet ja sen kyllä huomaa! Ruokaa uppoaisi enemmän kuin annan, mutta tällä hetkellä saavat tyytyä tiukkaan säännöstelyyn ja kahteen ruokintaan per päivä. Huomenissa varmaan lisäilen kolmannen ruokintakerran mukaan, mikäli kakka pysyy yhtä hyvänä kuin tähän mennessä.

Pentulaatikossa käy hirmuinen murina ja purina kun pennut ottavat mittaa toisistaan. Vekkuleita ovat. Roihun tekisi mieli leikittää koko ajan, mutta saa nyt pysyä viikon ainakin hiukan kauempana. Tosin Roihuhan on todella nätisti pentujen kanssa, ei yritä liian kovakouraisesti leikkiä tai mitään.

Seuraavia kuvia saattekin taas odotella muutaman päivän, ajattelin siirtyä ulkokuvauksiin ja nyt kaikki riippuu siis keleistä. Sisällä on turha näin menevää porukkaa enää kuvata, laatu kun ei ole kovinkaan kehuttava. Mikäli kelit sallivat, niin pennut alkavat käymään päivittäin parin minuutin ulkoiluja ruokailujen jälkeen.