Viime viikolla on tullut huonosti kirjoiteltua pentujen kuulumisia, joten nyt pitääkin korjata tilanne.

Ensimmäiset pentujen ihastelijatkin ovat käyneet. Tosin pennut ovat vain tyytyneet pääsääntöisesti nukkumaan näiden vierailujen ajan ;) fiksua porukkaa, näyttelevät rauhallisia. Tälläkin hetkellä nimittäin osa porukasta vetää ympäri kämppää.

Pennut saavat siis olla nykyisin hyvin paljon koko kämpässä. Tosin kyllähän nuo välillä hakeutuvat nukkumaan pentuhuoneeseen, toinen suosittu paikka on kevythäkki olohuoneessa. Kiitos tämän vapaan elämän saan siivota pissejä ja kakkoja ties mistä. Tosin on se hienoa katsella kun porukka viipottaa ympäriinsä.

Ulkoiltu ollaan nyt pari päivää todella ahkerasti. Ennen tuota oli pieni tauko, mutta nyt taas jatketaan. Tänäänkin ollaan käyty 3-4 kertaa ulkoilemassa, eikä kakkoja ole tullut sisälle ollenkaan. Ulkona liikkuvat oikein hyvin, ehkä vähän liiankin hyvin? Ähky matkusteli tänään auton alla, Paha kiipeili kivikossa ja ryömi talon alla. Porukka leikkiikin jo ulkona. Välillä tosin tulee hieman kylmä, mutta pitkiä aikoja ei pihala ollakaan vielä.

Pentusten rekisteripaperitkin tulivat eilen postissa! Kaikki tuntui olevan OK, joten paperit (ja pennut) odottelevat uusia omistajiaan.

Tällä viikolla onkin sitten edessä ensimmäinen autoilu pennuilla, samoin hieman taidetaan ammuskella pennuille. Viime viikolla testailin hieman jo ääniherkkyyttä kolistelemalla ja Hopsu & Paha reagoivat vahvimmin. Muuten taas sitten Paha ja Hopsu liikkuvat ulkona parhaiten.

Ruoka maistuu enemmän kuin hyvin! Porukka kasvaa vauhdilla ja painot ovat kaikilla siinä kahden kilon tuntumassa tai yli. Hampaat alkavat olemaan aika naskalit ja tarttuvatkin joka nurkkaan ja paikkaan. Kaikkien purennat näyttävät ainakin toistaiseksi ihan hyviltä, tosin tilannehan voi vielä muuttua.

Olen taas unohtanut puolet mitä on pitänyt kirjoitella, mutta pitää vain kirjoitella ahkerammin!