Ensiksi kiitos kaikille onnittelijoille! En valitettavasti ole jaksanut vastailla blogiin, mutta kaikki on luettu :) ja kovin iloinen olen kaikista kommenteista, joten rohkeasti vain lisää kommentia blogiin!

Röhnöt ovat nyt sitten melkein kaikki tuplanneet painonsa, tänään luultavasti kaikki ovatkin. 500g on tytöilläkin rikottuna, tänään voi mahdollisesti mennä 600g rikki! Pojissa rikkoutunee tänään 700g ja Syöksy jos pääsisi tänään tuonne 600g :)

Vaikka Mr. Big & Ähky tuntuvatkin valtavilta, on muu porukka suhteessa kasvanut enemmän. Isot pojat eivät siis ole tuplanneet painoaan, kun kaikki muut taas melkein ovat. En siis ole huolissani tällä hetkellä yhdenkään pennun kasvusta kun tuntuu ruokaa tissibaarissa riittävän ja porukalle se maistuu.

Olen joutunut pissittämään pennut, sillä Tuittu ei loppujen lopuksi hommaa itselleen halunnut. Homma hoituu jo rutiinilla, joten eipä tässä mitään. Tytöt pissaavat aivan mahdottoman paljon! Toki pojatkin lorottavat paljon, mutta ei sitä voi käsittää kuinka paljon noin pieneen pentuun mahtuukin pissaa. Tuleepa samalla ainakin käsiteltyä pentuja kun pissattaa niitä. Muutenkin pyrin pentuja käsittelemään päivittäin, kääntelemään selälleen ja silittelen.

Syöksy ja Hopeanuoli pitävät mökää nukkuessaan. Aika hauskoja ääniä tuolta välillä pääsee. Toki muutkin ääntelevät, mutta nuo kaksi eniten nukkuessaan, seuraavaksi eniten älämölöä pitää Ähky. Ähkyllä on tapana mennä ensin yksin jonnekin nukkumaan ja jossain välissä tajutessaan olevansa yksin pitää aloittaa valitus ja lähteä mönkimään kavereiden luokse. Rauhoittuu sitten muiden kainalossa. Myös Hopeanuoli ja Mr. Big nukkuvat toisinaan yksin. Yksi porukan lempiharrastuksista on mönkiä peittojen sisään nukkumaan, tosin tämä kostautuu sitten eksymisellä sinne. Varsin hupaisaa.

Maantiekiitäjän nenukin on ihan jees, niin hyvännäköinen kun tässä tilanteessa vain voi olla. Vielä kuitenkin tökötellään siihen aineita, ettei mitään tulisi. Kiituri on kyllä hauska kun se kiipeää aina tissittelyn jälkeen Tuitun selkään ja joko muksahtaa takaisin mahapuolelle tai sitten se pääsee kiipeämään tarpeaksi pitkälle ja luiskahtaa selän puolelle. Siniset tytöt taas puolestaan tykkäävät olla joko äipän kainalossa tai Pikku Myy melkein äipän kuonon päällä.

Birgittakin käväisi tuossa pentuja katsomassa. Ovat kuulemma kovasti kasvaneet (ei sitä huomaa kun niitä päivittäin katseleepi). Mukavaa oli, että Birgittakin pääsi pentuja katsomaan.

Jaahas...tänään olisikin sitten kynsienleikkuupäivä. Saas nähdä kuinka minulle käy tässä urakassa.

Yksi tyttönen etsii vielä peruutuksen vuoksi aktiivista kotia! Mikään kiire ei uudella kodilla kuitenkaan vielä ole, mietin tarkkaan kenelle meidän pikkuiset lähtevät.