Eipä ole tullut pariin päivään kirjuuteltua. Kiirusta on pitänyt kun vieraita on käynyt. Roihun kasvattaja käväisi Tsekeistä asti eilen, joten järjestin aikaani sinne suunnalle. Samoin äitini ja ystäväni Laura Tomun kanssa käväisivät täällä. Myös Birgitta kävi tänään katsomassa Vekin jälkeläisiä ja pyörittelemässä porukkaa. Kiirettä on siis pitänyt ja pentuja on pyöritelty nyt eri ihmisten toimesta.

Kaikki pennut ovat hujauttaneet yli kiloon. Vauhti lisääntyy ja leikit ovat entistä rajumpia ja kestävät yhtäjaksoisesti jo pidempään. Kynsiä on taas leikattu ja hyvin on mennyt.

Ensimmäinen kiinteä ateriakin on nyt syötynä. Hieman saivat pikkuiset raakaa jauhelihaa. Hopsu aloitti kauhean huudon kun ruoka loppui! Ihan mahdoton oli lihan perään, oikeastaan kaikki tytöt vaikuttivat aika ahneilta, ei sen puoleen pojillakaan mitään ongelmia ollut ruuan suhteen ;) eiköhän noille kaikille tule aika hyvä ruokahalu. Tästä nyt sitten hiljalleen aletaan masua totuttelemaan kiinteään ruokaan. Kohta sitten olisi ensimmäinen matokuurikin edessä.

Hampaat eivät ole vielä kenelläkään puhjenneet, vaikka Kiiturilla kyllä melkein...näkyy ja tuntuu todella selvästi, mutta ien ei ole vielä mennyt rikki. Kaikilla kyllä näkyy jo tulevat pienet naskalit, joten montaa päivää ei enää mene. Voi Tuittua...käy nyt jo sääliksi. Lisäksi tänään oli joku ystävällinen pentu pissinyt äitinsä päälle! Tietenkin valkean kauluksen kohdalle (onneksi, että huomasin pissin).

Roihu ja Toopekin ovat ipanoita katselleet...Roihua kovasti kiinnostaa, mutta epäilyttää vielä jos joku mönkii kohti. Hupaisaa.