Nyt on sitten parina päivänä ulkoiltukkin. Säät ovat olleet hyviä ja kiitos hyvien säiden olen saanut ihan hyviä kuviakin. Ulkona vauhti ei ole yhtä hurjaa kuin sisällä, mutta eilen pennut liikkuivat selvästi jo paremmin ulkona kuin ensimmäisellä kerralla. Hopeanuoli ja Kiho painoivat matkaan parhaiten ja eivät vikisseet aivan yhtä paljoa kuin muut. Loppuporukka olikin sitten tasaisempaa.

Sisällä ollessa pennut saavat jo olla laatikon ulkopuolella, seikkailevat vierashuoneessa (jossa siis pentulaatikkokin on). Pari pentua on jo päättänyt kiivetä pentulaatikostakin yli, joten tuo kulkuluukku pidetään nyt suljettuna. Eilen myös Kiituri ylitti laatikon, tosin halusi takaisin laatikkoon. Kaikki pennut vipeltävät reippaina ympäri huonetta ja maistelevat ja tutkivat paikkoja. Hampaatkin alkavat olemaan jo käytössä, syödään pissipapereita, laatikon kulmaa, leluja ja tuolin jalkaa. Joten odottakaa vain kun oma pieni petonne kotiutuu ;)

Nyt taidetaan sitten aloittaa ulkoilut päivittäin (olettaen ettei hirmuisen kylmää ole), hyvällä kelillä sitten taas räpsitään kuviakin. Yhteiskuvia pidän tällä hetkellä mahdottomuutena, sillä jokainen painaa eri suuntaan ja jos toisen naama näkyy, niin toisen pylly on sitten tiellä. Videota voisi yrittää kuitenkin kuvailla, olen pieniä pätkiä pentulaatikossa kuvaillutkin, mutta laatu ei ole kyllä kovinkaan kehuttavaa. Jospa sitä saisi jotain kuitenkin viikonlopun iloiksi kuvailtua.

Ruoka maistuu! Tänään siirrytään kolmeen ruokailukertaan, eilen pidin vielä kahdella. Osa porukasta ui aina lautasella ja työntää näin oman ruokansa kavereille (ja lattialle). Tarkkaan kuitenkin lautanen nuollaan ja sen jälkeen lautanen saa lähteä vielä kävelylle kun porukka työntää sitä sivuun ja syö lattialle tippuneet ruuat. Toki Tuittu käy vielä tekemässä lopullisen putsauksen.