Nyt on vierailijoita käynyt oikein kunnolla. Kaikki tulevat pikkuriiviöiden omistajat ovat nyt käyneet. On meillä käynyt jo lapsiakin pentuja pyörittelemässä ja hyvinhän nuo pennut ovat pikkuihmisiiin suhtautuneet. Valitettavasti pennut eivät vain aina ole olleet virkeimmillään, mutta onneksi ovat sitten uusissa kodeissaan paaaaljon aktiivisempia ;) muutaman uusi kutsumanimikin on jo selvinnyt, Pahasta tulee Turbo, Pikku Myystä Rilla ja Kiiturista Pimu. Nyt pitää minun vain alkaa opettelemaan uusia nimiä.

Tuittu on kovilla, kolme pentuakin tissillä on aika rajun näköistä, revitään tisseistä ja poljetaan tassuilla. Onneksi pennut saavat kuitenkin tuota kiinteää jo, niin helpottaa Tuitun osuutta hieman.

Pennut vaanivat ja painivat, hyppivät jo toistensa päälle, kauhia murina ja purina. Syöksy on yleensä niskan päällä, vähiten Pimu on niskan päällä. Pikkuiset juoksentelevat ympäri kämppää, Turbo on aivan kamala! Huutaa pentulaatikossa, jos haluaa pois ja yrittää kiivetä yli. Lisäksi kiipeilee kaikkialla, saa pelätä jo toisen hengen puolestakin. Porukan kovin menijä (ja alkaa olemaan se äänekkäinkin). Jokaisesta löytyy omat hyvät ja huonot puolensa. Mutta kaikki ne ovat vain niin ihania! Pimu tykkää tulla syliin, Ähky vain möhköilee (ja menee aina sohvan alle ja valittaa kun ei pääse pois), Hopsu juoksentelee ympäriinsä, Rilla repii kaikenlaista...listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Huomenna tuleekin Veki katselemaan taas jälkikasvuaan (tosin kertaakaan ei ole lapsosiaan nähnyt). Katsotaan mitä Birgitta sanoo pennuista. Pitää yrittää pitää nuo tajuttomana siihen asti, että näkee hieman liikkeessä porukan.