Taas olen lipsunut kirjoittelusta. Pennut pitävät elämän nykyään niin kiireellisenä ;) joka päivä riehutaan yhä enemmän ja reviiri laajenee ulkonakin jo ihan tarpeaksi kauas. Alkaa porukka itsenäistymään.

Viime kirjoittelun jälkeen on tullut pentuja ajeletettua autolla muutamaan otteeseen, tehty hieman räminäpurkkitestejä, ammuttu starttipistoolilla ja Heini kävi pentuja pyörittelemässä. Eli ei me nyt ihan toimettomina olla oltu! Ampuminen meni hyvin, ainoastaan Hopsu hieman höristeli korviaan, siinä ne huimat reagoinnit. Tosin pennut olivat ulkona ja Tero ampui ulkona, ikkuna oli kyllä auki ja pauke kuului selvästi. Tässä sitten ammuskellaan kyllä useamminkin kun ehtii.

Räminäpurkkiin reagoi tällä kertaa eniten Pimu, Veeti hieman, muut eivät tainneet edes kunnolla tajuta. Rillan viereen heitin purkin ja neito vain katseli tyynesti purkkia. Että näin.

Autossa pitää kitistä, tosin kitinä alkaa siitä kun pennut joutuvat häkkiin. Sinällään metakka ei ole lisääntynyt auton liikkuessa, eikä kukaan ole esim, oksentanut autoillessa. Pitää alkaa yksinään ajeluttamaan vielä kun tässä ensin porukalla ajellaan.

Tänään käytiin myös uudessa talossa katselemassa vähän paikkoja. Ihan mukavasti lähtivät liikkumaan, Furi ja Pimu innokkaimmin. Kukaan ei kuitenkaan pahasti arastellut, hieman piti venyttää jalkoja, jotta ylettyi kauemmas nuuskimaan. Pääsääntöisesti meni kuitenkin hyvin, vähän ajan päästä jo porukka riehui.

Pennut keksivät Teron kumisaappaat. Saappaissa kun on ihanaa navetan tuoksua ja niitä on ihan pakko nuolla ja nakertaa! Ah...kerrassaan herkullista. Lisäksi pennut syövät kaiken ulkona, pikkukiviä saa kaivella suusta vähän väliä. Housujen lahkeissa ja aamutakin helmassa roikutaan jatkuvasti. Ihan mieletöntä menoa! Nyt olen antanut puruluita ja possunkorvia nakerreltaviksi pennuille, etteivät jatkuvasti roiku minussa kiinni.

Madotukset on tässä välillä annettuna, hieman meni masut sekaisin, muttei pahasti. Seuraavaan madotukseen onkin enää reilu viikko.

Kauhea ajatella, että reilun viikon päästä jo lähtee ensimmäinen pentu uuteen kotiinsa. Näillä näkymin Veeti lähtee heti tiistaina, torstaina ja perjantaina sitten lisää porukkaa. Lauantaina lähden ajelemaan kohti Varkautta ja pysähdyn varmasti Jyväskylän seudulla. Hopsu pääsee sitten lauantaina uuteen kotiinsa ja Turbo jää vielä miulle muutamaksi päiväksi.