Tänään käytiin ell. puheilla ja räplättävänä. Kaikkien pentujen ja Tuitun silmät peilattiin. Tuitulla oli edelleen nätit (ja terveet) simmut, samoin pennuilla. Ell. tuli kehuja sinisten pentujen kauniista silmistä. Olivat kuulemma todella hienon väriset, mutta myöskin terveet. Kerroin Bedan silmistä (B:llähän on iiriksen ympäriltä aivan ruskeat silmät, vaalenevat kohti reunoja) ja ell. totesi myös pennuilla olevan iiriksetn ympärillä ruskeaa ja aivan ulkoreunalla, joten pennuille tulee varmaankin samaa sävyä suunnilleen silmät kuin Bedalle. Pimulla on kuulemma porukan tummimmat silmät.

Kaikki räplättiin läpikotaisin, Veetin (eli siis Syöksyn) toinen kives seikkaili vielä väärässä paikassa, mutta tämänkin näkee vasta ajan myötä laskeutuuko oikeille sijoilleen vaiko ei. Kahdella muulla olikin sitten pallit paikoillaan. Myös Pimun nenää tutkittiin ja katseltiin, mutta senkin selvittää vain aika kuinka käy. Ei ell. kuitenkaan uskonut tuosta mitään suurempaa haittaa tulevan, ainoastaan kosmeettinen virhe. Lähettelen myöhemmin ell. todistuksen nenästä kennelliittoon, jotta saadaan rekkareihin merkintä, että nenävika ei ole synnynnäinen vaan trauman syytä.

Sydänäänet olivat kaikilla vahvat ja hyvät! Muutenkin olivat oikein terveitä pikkuisia. Hieman on Pimulla ja Veetillä etujalat kääntyneet ulospäin ranteista, mutta luut ovat suoria, joten ell. mukaan tämäkin on vain ulkonäöllinen seikka, eikä tule elämää haittaamaan. Vekihän periyttää näitä kauniita sääriä ;) pitää kuitenkin seuralla tilannetta, etteivät ala paljoa kääntyilemään.

Sirutus olikin sitten muutamalle varsinainen järkytys! Etenkin Hopsu nosti aika metakan. Jokainen vinkui jonkin verran, taisi Rilla (=Pikku Myy) olla hiljaisin, tosin neitokainen korvasikin ell. puuttuneen äänen automatkalla kotia. Korvia vain vihloi...

Maanantaina huomasimme Birgitan kanssa, että Hopsu pissaa normaalia tiheämpään tahtiin. Noh...kyseessähän oli pissatulehdus :( Hopsu-parka on nyt siis antibiootilla, mutta ehtii onneksi sen syömään ennen uuteen kotiin lähtemistä. Neiti on siitä huolimatta aivan mahdottoman riiviö! Hopsu ja Rilla hyökkäävät aina yhteistuumin miun lahkeisiini kiinni ja roikkuvat uskomattoman lujaa puntissa kiinni. Olen aivan raavittu jaloistani. Eipä sen puoleen nuo muutkaan kovinkaan kilttejä ole...ihan mahdotonta sakkia.

Sunnuntaina tuleekin sitten pentutestailija, katsellaan mitä pennuista sanotaan...