Nyt on sitten naperot testailtu. Tulos oli melkein se mitä odotinkin, ainoastaan Pimun tulos hieman yllätti. Kaikki pennut ovat toimintakykyisiä menijöitä, kukaan ei jähmettynyt kesken testin. Pojat olivat aika tasaisia keskenään, tytöissä olikin sitten isommat heitot.

Veeti sai kunnian aloittaa testin ja hienosti pojalla menikin. Herra taapersi testaajan luokse (tosin ensin piti vinkua hetki oven takana ja valittaa) ja pussaili oikein urakalla. Leikkiminen ei meinannut pussailun lomassa oikein maistua, kunnes tajusi, että sehän on varsin kivaa puuhaa. Ruokakipon kolisteluun reagoi, mutta meni kuitenkin hyvin itse syömään ja söikin kaiken. Hieman piti testaajaa nylkyttää testailun lomassa ;) varsin dominoiva tapaus on kyseessä, mutta se on huomattu ilman testiäkin jo.

Seuraavaksi olikin Furi vuorossa. Herra taapersi pussaamaan testaajaa ja olisi vain nautiskellut rapsutteluista. Leikissä oli varsin tehokkaasti mukana ja ärisi ja repi lelua onnessaan. Furi hokasi itse ruuat tiskipöydältä ja keskittyikin sitten vikisemään ruuan perään kesken testin ;) ahne tapaus siis. Kolinaan reagoi, mutta meni kupille hyvin ja ei välittänyt paljoa enää sen jälkeen kolinoista.

Turbo pääsi pojista viimoisena testiin. Herra lähestyi kaikista varovaisimmin pojista testaajaa, mutta ei siinäkään kauaa mennyt lopulta. Kaikista pojista Turbolla oli vähiten miellyttämisen halua. Kuitenkin Turbolla oli pojista selkeimmin paras saalisvietti ja taistelutahto! Oli aika pörinää kun herra veti lelua. Turbolla oli myös vähiten dominanssia pojista. Myös Turbo hokasi ruuat tiskipöydällä ja tämän lisäksi herra myös kävi kakalla nurkassa. Turbo seikkaili itsekseen aika paljon, joten saapi nähdä millainen maailmanvaltaaja tästä miehestä kehittyy vielä.

Tytöissä aloitti Hopsu. Hopsunen tutki ympäristöä varovaisemmin kuin pojat, mutta kuitenkin oli utelias. Hopsu reagoi eniten kolinaan, malttoi kuitenkin syödä kiposta itse, tosin koliseva lusikka otettiin lopulta pois. Ahneus kuitenkin ajoi neitiä eteenpäin. Ei kuitenkaan ehkä se miellytämisen haluisin yksilö. Rakenteeltaan kuulemma paras agiin tytöistä.

Pimu yllätti tosiaan. Odotin Pimun painelevan ympäri huonetta häntä pystyssä mutta kävikin aivan toisin! Neiti eteni pennuista kaikista varovaisimmin huoneessa. Ei kuitenkaan pyrkinyt hulluna pois tai jähmettynyt. Pimu on pennuista kaikista pidättäytyväisin ja neidolla kestikin käynnistyä leikkiinkin sen takia hieman kauemmin. Kolinan suhteen olikin aika mielenkiintoinen...väisti toki, mutta jotenkin tuntuu, ettei neito tajunnut ruokaa kipossa. Sillä kun neiti ruuan tajusi, niin söi aivan hyvin, ei reagoinut kolisevaan lusikkaan mitenkään (vertaa esim. Hopsuun joka selvästi häiriintyi kolinasta). Pimu ei ollut aivan yhtä ahne kuin muut pennut. Kuitenkin alkukäynnistelyjen jälkeen oikein reipas pikkuinen!

Rilla pääsikin viimeisenä kehiin. Neitokaiselta oli odotukset aika korkealla ja kyllähän tuo ne täyttikin. Suoraan meni ovesta testaajan luokse, ei pussannut naamaa, mutta lipoi kyllä kättä. Dominanssia eniten nartuista, mutta tämäkään ei ollut yllätys. Kolinaa väisti, mutta meni samantein kipolle ja söi oikein hyvin. Kaikkiaan oikein mainio pakkaus, hyvä saalisvietti, taistelutahtokin hyvä (kunhan ensin malttoi keskittyä) ja toimintakykyä riitti! Kakatkin ehti välissä vääntämään. Jollei Roihua olisi, niin...

Kaikki pennut piti kutsua testin jälkeen oven raosta pimeään huoneeseen (minä siis kutsuin, tällä katsottiin toimintakykyä). Kaikki pennut juoksivat ovesta ilman sen suurempia pysähdyksiä tai miettimisiä. Ovat kuulemma keskivertoa parempia kuitenkin, tosin mikä se keskivertokin on? Silti oli hauskaa nähdä pentujen reagoinnit. Homma saatiin myös videolle, joten uudet omistajat tulevat saamaan tapahtuman myös videolla paperinpalan lisäksi.