Kyllä löytyy menoa ja meininkiä! Eihän noiden perässä enää pysy! Sisällä leikitään ja riehutaan, samoin ulkona. Ulkona ei vesisadekkaan ole haitannut, meno on yhtä lujaa kuin paremmallakin säällä. Valitettavasti ei vain kuvia tällä säällä tule otettua :(

Pikku Myy raahasi minun kameralaukkuani pitkin käytävää, Syöksy ja Kiho ovat terrorisoineet meidän häälahjaksi saamaamme hienoa shaalia (siinä on kivat tupsut). Kaikki tuntuvat rakastavan varpaiden jyrsimistä. Kaikki kiipeilevät rappuja ulkona, sisällä kiipeillään meidän eräälle tasolle. Lattialle laitoin peltiä palasen ja katselin kuinka pennut suhtautuivat asiaan. Kaikki käpöttelivät tyytyväisinä pellin päällä, Myy ja Pimu (siis Kiituri) maistelivatkin reunasta (ei taida tulla metalliesineen kanssa ongelmia tulevaisuudessa ;). Taisihan muutama muukin tuota maistella.

Ulkona kiipeillään kivien päällä, juostaan kuistin ja auton alla. Hienosti osaavat suunnistaa myös jo kuistille ja ulko-ovelle.

Roihu leikittää pirpanoita minkä ehtii! Välillä vain häiritsee pentujen unia, kun pitäisi jonkun leikkiä Roihu-tädin kanssa. Ulkona pennut juoksevat aivan onnessaan Roihun perässä.

Tästä jatkamme taas! Viikonloppuna näkevät loputkin tulevat pentujen omistajat riiviönsä! Hieman helpotusta odotukseen kun näkee pennut luonnossa. Muutkin ovat toki tervetulleita pentuja katsomaan!